Oppdatert versjon av TOPPS Tur- og toppsamler er på vei

Noen uker har gått siden “Tursamler-serveren” sa takk for seg. I stedet for å flikke på det gamle, setter vi fortgang i planene om en ny Tursamler-opplevelse; bedre kart, og etterhvert bedre sosiale funksjoner.

Vi kan si litt mer om hva som skjedde – kortversjonen: Serveren fikk problemer, og siden den hadde et utdatert operativsystem, anbefalte Amazon å oppdatere plattformen. Dessverre betydde dette at serveren fikk ny adresse, og da klarer ikke verken Android- eller iOS-appene å kontakte serveren.
For å få ting til å fungere igjen, måtte altså begge appene oppdateres – samt også server-systemet, det var ikke tilpasset det nye operativsystemet..

Kostnadene for dette ble så store at vi bestemte oss for i stedet å sette fortgang i en større omstrukturering av appen. Som man kan forstå var vi heller ikke fortrolig med server-systemet Tursamleren har kjørt på.

Nye versjoner av tursamler-appene vil komme på lufta om en ukes tid håper vi – erfaringsmessig kanskje litt lengre for iOS, da Apple ofte krever noen runder med tilpasninger…

Første versjon blir altså en veldig forenklet versjon. Jobben med å fornye hele Tursamleren blir et langt lerret å bleke, noe vi planlegger gjennom jevnlige små oppdateringer. Første smakebit kan du få allerede ved å besøke kartet ditt på topps.no/mintopps. Her kan du blant annet se en tidlig fase av det som skal oversikt over dine turer. Foreløpig kun med de siste turene dine, men her vil det bli mange nyheter fremover.

PS! Du må lage nytt passord i forhold til det du hadde på gamle TOPPS Tur- og toppsamleren. Velg mistet passord, og skriv inn epost-adressa du var registrert med i Tursamleren.