Bli ambassadør

Vil du bli TOPPS-ambassadør?

Er du mye på tur og bruker TOPPS Tur- og toppsamler? Liker du å dele dine turopplevelser med andre – store og små, korte og lange? Samler du topper, hytter eller langturer, eller liker å bruke kart på tur? Planlegger du en større/lengre tur? Kanskje er dere en vennegjeng som går på tur sammen? Oppfyller du noe av dette er du kanskje den rette for å bli en av våre nye ambassadører?

For å bli en av våre ambassadører må du:
– bruke  TOPPS Tur- og toppsamler aktivt, enten manuelt eller ved STRAVA-synkronisering
– er ofte på tur, helst minst 3 ganger per. mnd, store eller små, høyt eller lavt
– er aktiv i sosiale medier der du sprer informasjon om TOPPS og om hvordan appene brukes

Som ambassadør får du dele din turglede med andre! Du liker å ta bilder og er aktiv i sosiale medier. Kanskje liker du også å skrive korte tekster som kan deles videre? Vi ønsker kontakt med deg som på en eller annen måte kan og har lyst til å bidra til at flere blir kjent med TOPPS. Sosiale medier er en viktig kanal, men mulighetene er mange, og skapes i samarbeid mellom deg og oss i TOPPS. Vi ønsker ambassadører i alle aldre (16-100).

Vi ser også etter student- og trimgrupper  som drar på tur sammen og/eller som vil følge med på hverandres turer. I tillegg ønsker kontakt med et par lokale ti-på-topp-arrangører som ønsker å være piloter.

TOPPS har per i dag ingen sponsorer, så din motivasjon må ikke være basert på å få masse turutstyr i posten.

Send oss en e-post, med litt info om deg selv, om ditt forhold til tur, hvordan du bruker og tenker å bruke TOPPS Tur- og toppsamler framover, hvordan du kan inspirere andre, spre turglede og gjøre andre kjent med TOPPS. Skriv også gjerne hva du liker med TOPPS.

Kontakt oss på post@topps.no.