#TOPPSjunior

Slider
Naturen er full av ukjente, eventyrlige oppdagelsesferder for små og store tur-helter. Send oss forslag til barnas egne turmål i ditt nærmiljø – #TOPPSjunior.

TOPPS er for alle dine turopplevelser – livet i gjennom. Ingen grunn for en egen app til toppturer, og en annen til f.eks. kajakkturer. Hold orden i et rikholdig turliv med emneknagger, eks. #kajakktur, #sykkeltur eller #barnPåTur.

Uttrykket «veien er målet» stemmer sjelden bedre enn på tur med barn. Turmålet kan være så spennende det vil; en dårlig opplevelse underveis kan overskygge det meste. Noen “voksne” turmål passer også for barn, som hytter eller ikke fullt så høye topper, men enkelte turer må være først og fremst for de små. Da er ofte helt andre turmål det aller beste: En lysning i skogen, en solid gapahuk, en tettvokst bekkedal med voldsom fuglesang – og mye, mye annet. Det finnes mange slike steder, men ikke flere enn at de fleste foreldre kan trenge noen tips.

Kjenner du noen slike turmål? Et sted barna gjerne vil tilbake? Del turmålet og la flere familier få oppleve eventyret.

God #TOPPSjunior-tur!

TOPPSjunior-turmålene vises med grønn farge på kartet under. Du kan foreslå nye turmål både med appen eller her fra nettkartet (zoom langt inn og klikk for å markere sted).