Om oss

TOPPS DA er et Trondheimsbasert familiefirma. Ideen til TOPPS startet med utsiktskartene, eller rettere sagt sikteskivene som finnes på enkelte fjell: Vi ønsket å lage en app som kunne gjøre noe lignende for mange flere fjell. Siden en av oss er geolog/geograf med femten års kartbakgrunn, visste vi dette skulle være mulig.

Vi hadde også idèen om å kombinere utsiktskartene med digitale toppbøker, hvor man kan samle turer for sin egen del i tillegg til å dele. Våren 2017 ble appen TOPPS Tur- og toppsamler for Android samt nettsida topps.no lansert. Ved nyttår 2018 ble iOS-versjonen klar. Nå kan alle “skrive seg i boka” på toppen (eller i ettertid fra hvor som helst) ved hjelp av telefonen, mimre tilbake med minTOPPS og med ditt eget TOPPS-kart, samt følge med i toppbøkene fra sofaen.

Vår 2018 la vi ut TOPPS Kartboka for både Android og iOS, samt fikk utsiktsrosene og -kartene ordentlig på plass i tur- og toppsamler-appen. Endelig er de opprinnelige idèene realisert, men vi får stadig nye ideer som vi har lyst til å få ut i livet. 

Vi har ikke mottatt noen former for økonomisk støtte underveis, og jobber derfor med dette på fritida. Dette gir oss både mye frihet, men gjør også at vi ikke alltid klarer å gjøre fullt så mye som vi ønsker – eller så raskt som vi ønsker. Vi har fortsatt mange ideer for videre utvikling!

Vil du bli vår samarbeidspartner? Ta kontakt på post@topps.no.

GOD #TOPPSTUR!

Marie Selboskar Lier / Odd Harald Selboskar