TOPPS-ambassadører

Linn Tonje Stølås
@linnto
Jeg heter Linn Tonje Stølås og bor i Bergen med samboer og hunden vår Luna på 5,5år. Jeg jobber fulltid på Haukeland Universitetssjukehus på radiologisk avd. som radiograf.
Å være på tur er noe av det kjekkeste jeg vet. Det spiller ingen rolle om det er korte – lange turer, også er det total avkobling for meg. Jeg er stor fan av mikro-eventyrer og har den filosofien at man må ikke ha ferie for å kunne dra på utflukter og få de fine turopplevelsene.
Jeg er også en som jakter høydemetre og begynner å få en liten “merittliste” fra fjell i Afrika og Nepal. Neste mål er Mt.Blanc i juni 2018.
Elles blir det mye ski, klatring og fotturer rundt i Norge. Norge er et eventyrland og vi er heldige som kan bruke den naturen vi har ❤

Ine Marie Ravn Andersen
@inemariee
Mitt navn er Ine Marie Ravn Andersen, og jeg er en glad jente på 22 år. Jeg kommer fra Mo i Rana på Helgeland. Jeg studerer friluftsliv ved Nord Universitet på Nesna, en liten time unna Mo. Fra jeg var liten av har jeg vært aktiv innen idrett, og etterhvert fikk jeg også mersmak for friluftsliv og det å være ute på tur. Jeg drar på tur hver gang jeg har mulighet, og de siste årene har jeg blitt hekta på topptur. På vinteren blir det topptur på randonnee, mens på sommeren går jeg på beina. Landet vårt har utrolig mye å by på og vi er heldige som bor her!

Rune Hana
@snus_mumrikken
Eg er 34 år bur i Vinje i Telemark, der eg og har vokst opp. Har budd nokre år i byen, men likar meg best på bygda der det er stille og roleg. Med nærhet til fjell og natur kan eg her springe på skogsstiar rett utanfor døra.
Eg er glad i alle typar turar. Vinterstid så er det ski som gjeld. Både offpiste i bakken, topptur med randonee, fjellski og langrenn alt etter tid og skiforhold. Sumarstid så er det stispringing, fjellturar og klatring som er favorittaktivitetane
Er og veldig glad i høge fjell, og drøymer om 7summits og andre høge fjell. Fått lagt til fleire toppar på nasjonstopp lista hadde og vore moro. Har og starta å samle på kommunetoppar, ein fin måte å få sett landet vårt på. Mange av turane er umerka, så det er ein fin måte å få bruke kart og kompass, samt å utvide kart-samlinga.
Draumen min er og kunne leva av og vera ute, og gje andre gode opplevingar. Blir av andre sett på som “leiken” og energisk.

Elfrid Tørset
@elfridtorset
Jeg heter Elfrid Tørset, og er 27 år. Jeg vokste opp i den lille bygda Rindal på Nordmøre, med Trollheimen som nabo. For snart 3 år siden flyttet jeg til Tromsø, men det tok nesten 2 år før jeg virkelig fikk oppleve det Troms har å by på. Mye av grunnen til det er at jeg var ganske uvitende om hva som fantes rundt meg. Men så oppdaget jeg at TOPPS var et godt hjelpemiddel, og det ønsker jeg å få flere til å oppdage!
Naturen gir meg så mye, og jeg har blitt mer og mer hekta! Min store drøm er å gå Norge på langs, og det har jeg tenkt å gjennomføre sommeren 2019. Med et godt grunnlag gjennom denne sommeren med masse turer og tung sekk, gjør jeg meg klar til å få drømmen oppfylt.
Jeg finner mye glede og ro i turer på fjellet og i marka, både dagsturer og overnattingsturer. Det vil jeg at flere nordmenn skal få kjennskap til, og vil derfor prøve å inspirere folk til å komme seg mer ut.
Jeg har alltid en plan for neste tur!

Bjørn-Hallvard Olderli
@fjellbjor
Mitt navn er Bjørn-Hallvard Olderli, 28 år og kommer fra Bodø. Jobber som ambulansepersonell for Nordlandssykehuset og har en sønn på 4 år.
Fra tidlig alder ble jeg introdusert for friluftsliv, hvor jakt og fiske ble mine favoritthobbyer. I den senere tid har jeg også fått en økende interesse for turer uten fiskestang eller våpen. For meg er friluftslivet den beste måten å koble av hodet i en ellers hektisk hverdag med jobb og småbarnsliv. I vinterhalvåret er det toppturer med ski som er i hovedfokus, og når våren kommer pakkes sekken med telt og fiskestang. Vi er utrolig privilegert her Nord som har en slik voldsom og flott natur rett utenfor stuedøra vår!