TOPPS 2.0 er her!

TOPPS holder turene unna glemmeboka! Nå kan du endelig se alle turene dine på et brett; mittTOPPS-kartet. Og i tillegg: Her kan du også legge inn sporstreker, f.eks. fra Strava/Dropbox – automatisk synkronisert med din “TOPPS-bok” for dem som ønsker det.

TOPPS 2.0 forbedrer oversikten over tidligere turer, og forenkler innlegging av nye. Synkroniser dine GPS spor, f.eks. fra Strava eller Dropbox, så legger TOPPS-spor automatisk inn innlegg i toppbøker for deg, om du ikke selv gjør det underveis.

Dagens sporingsapper og GPS-klokker er fantastiske verktøy, men de er gjerne fokusert på trening; tidsbruk og hjerteslag. TOPPS-spor bryr seg mer om hvor du har vært: På ditt automatiske sporkart, som teller antall turer langs hvert sti-segment, skilles det mellom turer nær vei, og de gangene du er mer “ute i villmarka”. Er sporet fra en tur på sjøen, f.eks. i kajakk, legges de inn med egen farge. Samt ikke minst: Vi analyserer hvert spor i forhold til høyder fra Norgeskartet, og gir deg derfor langt mer pålitelige tall for antall høydemeter (opp-/nedstigning).
Dette er bare noen av mulighetene med TOPPS 2.0. Kartene er fleksibelt oppbygd – bli med videre, og send oss gjerne innspill.