Om oss

TOPPS DA er et Trondheimsbasert familiefirma. Idèen til TOPPS startet med utsiktskartene, eller rettere sagt sikteskivene som finnes på enkelte fjell: Vi ønsket å lage en app som kunne gjøre noe lignende for mange flere fjell. Siden en av oss er geolog/geograf med femten års kartbakgrunn, visste vi dette skulle være mulig.

Vi hadde også idèen om å kombinere utsiktskartene med en digital toppbok, hvor man kan samle turer for sin egen del i tillegg til å dele. Våren 2017 ble appen TOPPS Tur- og toppsamler for Android samt nettsida topps.no lansert. Ved nyttår 2018 ble iOS-versjonen klar. Nå kan alle “skrive seg i boka” på toppen ved hjelp av telefonen, mimre tilbake med minTOPPS, og følge med i toppbøkene fra sofaen.

Til påske 2018 la vi ut TOPPS Kartboka for både Android og iOS, samt fikk utsiktsrosene og -kartene ordentlig på plass i tur- og toppsamler-appen. Endelig er de opprinnelige idèene realisert, og vi håper nå å få prosjektet ordentlig på skinner.

Vi har ikke mottatt noen former for økonomisk støtte underveis, og jobber derfor med dette på fritida. Dette gir oss både mye frihet, men gjør også at vi ikke alltid klarer å gjøre fullt så mye som vi ønsker – eller så raskt som vi ønsker. Vi har fortsatt mange ideer for videre utvikling!

Vil du bli vår samarbeidspartner? Ta kontakt på post@topps.no.

GOD #TOPPSTUR!

Marie Selboskar Lier / Odd Harald Selboskar